top of page
IMG_8906.jpg

Hikari

光 - Japans voor 'licht'

Hikari Cheerleading is een jonge, groeiende cheerleading vereniging, met trainingslocaties in Rotterdam en Wassenaar. De vereniging betstaat uit leden die wonen, studeren en werken in Zuid-Holland. De twee onafhankelijke verenigingen ASH en Hikari Cheerlading zijn samengevoegd om het ledenbestand sterker en diverser te maken, en om de kennis en ervaring van alle personeelsleden samen te bundelen. Hieruit is het sterke team wat nu leeft ontstaan. 

Hikari Cheerleading gelooft dat elke atleet, ongeact leeftijd of ervaring, iets te bieden heeft. Door deze overtuiging kan elk lid zijn of haar eigen draai geven aan het lidmaatschap, en zo bijdragen aan het versterken van het fundament van de vereniging. Wij zien cheerleading als een manier van leven, en lid zijn van Hikari betekent deel uitmaken van een familie. 

 

We komen samen, trainen samen, en leren van elkaar. Ongeacht of je op zoek bent naar een uitlaatklep voor je stress, een manier om jezelf atletisch te ontwikkelen, of naar een sport waarin je je spirit en energie kwijt kan; Hikari Cheerleading biedt een plek om dit alles waar te maken. Samen kunnen we echt alles aan. 

IMG_8622.jpg

Bestuur

Nicky Nijhuis

Voorzitter

Olga Ruwe

Algemeen bestuurslid

Steven Horstink

Penningmeester

Sanne Van Nieuwenhuijze

Algemeen bestuurslid

Anaïs Garin

Secretaris

Isaura Calor

Algemeen bestuurslid

bottom of page